Bedrijfsuitje

Teamwork en ontspanning combineren. Met z’n tweeën of vieren in de auto en samen de route ontdekken, vragen beantwoorden, foto’s zoeken. En dit alles met een flinke dosis humor. Grappige vragen, foto’s die toch net niet kloppen, genoeg manieren om iedereen op het verkeerde been te zetten. Met Rally en Meer kunnen we een dergelijk evenement compleet verzorgen. Starten vanuit uw kantoor, een tocht langs verschillende filialen, of een route door een gebied dat herkenbaar is voor uw onderneming. Daarnaast kan ook de focus op Duurzaamheid komen te liggen. Hierin kan er door Rally en Meer bruikbare tips worden gegeven om schoner en zuiniger te rijden.
Natuurlijk kunt u kiezen voor een Puzzeltoertocht. Hiermee kunt u voor een beperkter budget zelf een compleet evenement organiseren.

Vraag meer informatie aan!

Familiedag

Gezellig met de hele familie op stap. Grote of kleine groep, van jong tot oud door prachtige omgevingen. Rally en Meer heeft met de Puzzeltoertocht eens wat anders om met de hele familie te doen. Een mooie tocht met onderweg vragen over de route en een groot blad met foto’s die terug te vinden zijn langs dezelfde route. Dus ook de kleintjes achterin doen leuk mee. Halverwege een kopje koffie met z’n allen om vervolgens de route weer op te nemen en richting de start- en finishlocatie te cruisen. Hier aangekomen wordt het beste team gekroond tot familiekampioenen!!!
Natuurlijk is het ook mogelijk om een rit uit te zetten specifiek op uw wensen. Prima geschikt voor grotere groepen.

Vraag meer informatie aan!
Familiedag

Duurzaam rijden

Meer - Lezing

Rally en duurzaam rijden? Gaan die samen? Ja en nee. Natuurlijk wordt er tijdens bijna elk autoevenement brandstof verbruikt. Maar naast het actuele verbruik wil Rally en Meer verder kijken. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat er minder onnodig brandstof wordt verbruikt en daarmee dus ook minder schadelijke stoffen worden uitgestoten. Daarom biedt Rally en Meer de mogelijkheid om een evenement te organiseren waarbij dit onderdeel centraal staat. Er wordt gestart met een korte rit waarbij het “standaard verbruik” van de bestuurder wordt gemeten. Vervolgens een stop met Tips en Tricks om zuiniger te rijden. Hierna volgt het langere tweede gedeelte waarin de vooruitgang gemeten gaat worden.
En ander evenement dat steeds vaker plaats vindt zijn zogenaamde E-Rally’s. Tijdens deze evenementen rijden er enkel elektrisch auto’s mee. Rally en Meer heeft hier ervaring mee en kan dus ook hierbij een compleet evenement voor u neer zetten.

Vraag meer informatie aan!

Autoclubdag

Een dag samen met andere liefhebbers van uw favoriete merk touren door een prachtig landschap. Starten bij de importeur, langs de exclusieve dealers, het is allemaal mogelijk. Een rit kan opgebouwd worden zodat er een heerlijke tourtocht gereden wordt, of er kan gekozen worden voor een hogere moeilijkheidsgraad, er is voor ieders wil wat. Na afloop een barbecue, lopend buffet of een compleet verzorgd diner, ook hier is de keuze onbeperkt.

Vraag meer informatie aan!
Autoclub