06-57314972 info@rallyenmeer.nl

 

RALLY & FUN

 

BEDRIJFSUITJE

Uitgekeken op survivallen in de Ardennen of al te vaak gaan bowlen en steengrillen? Stap dan met elkaar in de auto voor een uniek bedrijfsuitje waar wij je langs de mooiste plekken sturen met leuke navigatie-opdrachten. 

Onderweg stoppen we op een unieke locatie voor een lekker lunch. En we sluiten uiteraard af met een goed diner/BBQ waar de winnaars hun welverdiende prijzen krijgen.

De perfecte manier om je collega’s op een informele manier te vermaken en beter te leren kennen.

Wij organiseren dit van start tot finish en zorgen voor een onwijs gave belevenis.

Ook is het mogelijk om alleen de rally door ons te laten organiseren, welke dan in een eigen programma ingepast kan worden.

 

N

Team uitje

N

Strijd met je collega's

N

In Nederland, Belgie of Duitsland

N

Grote en kleine organisaties

N

Uit te breiden met Karting

N

Voor jong en oud

N

Huur unieke klassiekers

N

Mogelijk met eigen vervoer

N

Vertel mij meer

Bedrijfsuitje - Veel plezier
Bedrijfsuitje - met z'n allen in de auto

eigen stijl 

Jullie bedrijf heeft natuurlijk een eigen identiteit. Alles kan in jullie eigen huisstijl, hier passen we de hele dag op aan. Naast het drukwerk horen hier ook rallyschilden en start/finishboog bij. De beleving kan nog verder uitgebreid worden met het personaliseren van kleding, deurstickers, drinkflessen, tassen of alles wat bij jullie past. Het begint bij ons met meer!

karting

Werkt bij jullie de nieuwe Max Verstappen? Laat na de rally alle collega’s de strijd met elkaar aangaan op  de kartbaan om te zien wie het snelst is.

Een gave uitbreiding van de rallydag!

 

auto’s

Wil je je collega’s echt verwennen? Wij kunnen meerdere Classic Rally Cars voor jullie verzorgen. Denk hierbij aan een Alfa Romeo, MG’s, Triumph of de leuke VW Kever, allemaal uit de jaren 60 en 70.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om met eigen vervoer te rijden. Heb je bijvoorbeeld allemaal bestickerde auto’s? Hoe gaaf is het dan om deze allemaal te verzamelen voor een unieke tour. Check hoe dat eruit kan zien.

 

Voor onze jaarlijkse bedrijfsactiviteit wilde we weer eens iets anders. Zo kwamen wij uit bij Rally en Meer.

Op verzoek maakten zij een rally in het gebied rondom ons bedrijfspand met vragen die betrekking hadden op onze branche. Vertrekpunt was het parkeerterrein bij het kantoor en hier eindigden we ook weer (de meesten tenminste).

Organisatorisch zat alles goed in elkaar en we kregen vooral positieve reacties van de deelnemers. Het samenwerken om bij de finish te komen sluit ook goed aan bij onze bedrijfscultuur. Absoluut een aanrader voor bedrijven!

Sharlene Kagchelland

Office manager, BIM Creators

 

 

Rally rijden is een feest

Bedrijfsuitje? Vertel mij meer

Adres

Voorstraat 11
4054 MV Echteld

Socials