06-57314972 info@rallyenmeer.nl

MEDIA

Interview DHRC MAGAZINE

Een uitgebreid interview met Remco over het ontstaan van Rally en Meer in het magazine van de Dutch Historic Rally Club.

DHRC Magazine - 1
DHRC Magazine - 2
DHRC Magazine - 3
DHRC Magazine - 4

HEAVY NEW YEAR RALLY

Dagverslagen van de Heavy New Year Rally 2020. Dit bijzondere event is mede georganiseerd door Remco, Erwin en Werner. In het eerste weekend van 2020 waren Twente en Duitsland het decor van een van de meeste pittige rally’s van Nederland.

E-Rally

Vanaf 2014 is Rally en Meer de organisator van de E-Rally geweest. Tijdens deze begin periode van de electrische auto in Nederland hebben wij meerdere rally’s verzorgd. Hierbij was, naast rijden en plezier, een goed doel gekoppeld. In de jaren is meer dan € 150.000 opgehaald voor Just Diggit.

SLS Classic, Tulpenrallye en Horneland

Albert en Remco zijn naast organisatoren ook zelf actief en succesvol in de rally auto. Zo is de SLS Classic al vier keer gewonnen en mochten zij bij hun eerste deelname aan de Tulpenrallye met de champagne spuiten. In 2022 is aan de lijst met overwinningen de Horneland ook nog eens toegevoegd.

Hellendoorn Historic Rally

De grootste sneheidsrally van Nederland, de Hellendoorn Rally. Samen met rally legende Erwin Doctor heeft Remco hier meermaals aan deelgenomen met als hoogtepunt de overwinning in 2021.