Wil je meer dan alleen rally?

Wij maken uw wens graag op maat!

De Meer van Rally en Meer is de spreekwoordelijke kers op de taart van het evenement. Door dit uit te breiden met iets “extra’s” wordt het een dag om nooit meer te vergeten.
Vanuit de brede ervaring is de lijst met mogelijkheden te lang om uit te schrijven. Hieronder staan enkele voorbeelden beschreven.

Locatie (start/finish)

In elke regio hebben wij wel een leuke locatie om te starten en natuurlijk ook te finishen. Zeker handig als u met meerdere mensen in 1 voertuig zit. Van een restaurant met uitsluitend streekproducten tot een regionale toeristische trekpleister. Wat past bij uw wensen, wij werken het verder uit.

Vraag meer informatie aan!

Verrassing onderweg

Denk hierbij aan een ijsco-kar tijdens een warme dag of een kop warme chocomelk om op te warmen.

Vraag meer informatie aan!

Speciale vervoersmiddelen


Van een tuktuk voor 3 personen met chauffeur, een Solex tot een klassieke eend. Wat is uw favoriete voertuig? Wij hebben het netwerk!

Vraag meer informatie aan!

Aankleding en benodigdheden


Heeft u wat te vieren of een thema die dag, geef het door en wij passen de aankleding van de locaties daarop aan.

Vraag meer informatie aan!

Hotel overnachting


Een rally en daarna een diner? Wellicht ook een idee om daarna een overnachting te doen om een geslaagde dag af te sluiten met bijvoorbeeld een cocktail of wijn arrangement. Wij regelen de overnachting voor u.

Vraag meer informatie aan!

Prijzen


Een wedstrijdelement toevoegen aan uw rally en deze bekronen met een prijs. Er is toch niets leuker dan na een dag alles gegeven te hebben om te winnen ook daadwerkelijk te worden beloond  met een prijs.

Vraag meer informatie aan!

Fotoboek van uw evenement


Een geslaagd evenement vast laten leggen d.m.v. een fotoboek? Dat kan! Wij kunnen die dag een fotograaf regelen die tijdens de rally langs de weg zal staan en uw dag vast zal leggen.

Vraag meer informatie aan!

Lezing/training over duurzaam rijden


Heeft u een bedrijf met lease auto’s en wilt u uw medewerkers bewust maken van duurzaam rijden? D.m.v. een rally die daarop is aangepast en het wedstrijdelement aangepast aan de meest zuinige rijder. Hoe rijd je zo zuinig / duurzaam mogelijk, wij kunnen uw medewerkers daar een uitleg over geven.

Vraag meer informatie aan!

Van rally kroket tot culinair arrangement


Bij professionele rally’s is er 1 element zeer bekend; de rally kroket! Dus een snack-kar is zeker 1 van de mogelijkheden. Ook bestaat ons netwerk uit een aantal leuke restaurants die een geweldig culinair arrangement voor u kunnen maken.

Vraag meer informatie aan!

Catering op locatie


Last but not least; heerlijk dineren / lunchen gewoon bij u thuis of op het werk. Wij komen de catering voor u verzorgen.

Vraag meer informatie aan!

 

Zijn we nog iets vergeten?

Laat het ons weten!