06-57314972 info@rallyenmeer.nl

Meer

Een rally is meer dan een route rijden, het moet een complete beleving zijn. Er is daarom genoeg mogelijk om dit uit te breiden.

Film en foto

De mooiste herinnering voor het thuisfront of voor later aan de muur. Zowel foto als video zijn een onmisbaar onderdeel van een rally. Wij werken met de beste rally-fotografen en filmteams. Naast de extra publiciteit is het voor de deelnemers een gaaf aandenken.

Spreker

Til het evenement naar een hoger niveau door een professionele spreker het gezicht van de dag te laten zijn. Wij hebben een nauwe samenwerking met autojournalist Werner Budding, hij is een toegankelijk presentator die met een gezonde dosis humor en veel ervaring deze rol op zich neemt.

Auto’s huren

Mogen jullie relaties, klanten of collega’s extra verwend worden? Laat ze dan in een echte klassieke rally auto rijden en maak de beleving helemaal compleet. Echt werken achter het stuur en ’s avonds de benzinegeur in je haren. Rij een rally zoals de helden dat vroeger ook deden en laat ons dit verzorgen. Wie wil er nu niet in een Alfa Romeo, Porsche of MG uit de jaren 60 rijden?

Rijders training

Voor uitdagende rally’s zoals de Winter Trial is een goede voorbereiding voor zowel navigator als rijder van essentieel belang.

Hiervoor bieden wij op maat gemaakte trainingsdagen aan met rally legende Erwin Doctor. Hier wordt getraind op het rijden op gladde ondergrond, het gecontroleerd driften, maar ook het foutloos rijden van regularity’s. Het samenspel met de navigator is hier een belangrijk deel van de training.

Navigatie training

Getraind worden door een meervoudig Nederlands kampioen? Bij ons is het mogelijk om les te krijgen van de beste navigatoren van Nederland. Wij bieden op maat gemaakte trainingen aan voor zowel beginnende deelnemers als zeer ervaren navigatoren die de laatste stap willen maken. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Marshals

Om een rally in goede banen te leiden zijn marshals onmisbaar. Wij hebben een grote poule van enthousiaste en ervaren marshals die wij op diverse vlakken in kunnen zetten.

Uitzetter

Het is ook mogelijk om ons in te huren om enkel het rally-gedeelte uit te zetten voor een evenement. Is er al een organisatie, dan zorgen wij voor de perfecte route. Til hiermee een bestaande rally naar een hoger niveau

Controleur

Heb je een rally uitgezet, maar wil je er zeker van zijn dat deze kloppend is en het juiste niveau heeft? Wij kunnen hier als controleur optreden om een van een goede rally een perfecte rally te maken.

Digitale controles

Steeds meer rally’s rijden niet meer met fysieke controles, maar stappen over op controles via een app. Rally en Meer heeft veel ervaring met deze relatief nieuwe toepassing en kan hier eigen rally’s mee verzorgen, maar kan ook ondersteuning bieden bij bestaande rally’s.

Digitale rekenkamer

Ook het rekenwerk wordt steeds vaker overgenomen door moderne programma’s. Veel bestaande organisaties hebben hier geen ervaring mee, maar willen wel snellere uitslagen en/of werken met minder mensen in de organisatie. Rally en Meer is een van de weinige organisaties met veel ervaring van deze systemen en kan in de voorbereiding en op de rallydag zelf ingeschakeld worden voor ondersteuning van een vlekkeloze rekenkamer.