06-57314972 info@rallyenmeer.nl

 Individuele training

Willen jullie beter leren rijden en navigeren? Ga dan op stap met Nederlands kampioen Remco Luksemburg als jullie eigen coach.

Rallytraining

Rally training
Met Remco op de achterbank

De meeste effectieve manier van trainen. Jullie gaan samen met Remco op pad om jullie eigen trainingsrally te rijden. Na een goede briefing gaan jullie van start om regularity’s, omrijconstructies, oude kaarten en nog veel meer uitdagingen aan te vallen. Vanaf de achterbank krijgen jullie gedurende de training diverse tips en tricks.

Na twee uur is er een pauze ingelast om het eerste deel door te nemen. Daarna starten jullie aan de tweede helft en wordt het niveau nog wat opgeschroefd. Einde van de dag komen jullie vermoeid, maar een stuk wijzer en met een dosis zelfvertrouwen aan de finish. Een onvergetelijke middag die jullie gaat helpen bij alle rally’s die jullie nog gaan rijden.

De training is beschikbaar voor elke klasse. Zo leren tourklassers beter hun weg vinden op een mindere kaart, worden sportklassers voorbereid om meer wegverleggingen te herkennen en krijgen de expert-klassers serieuze constructies voorgeschoteld.

Maar het belangrijkste waar we aan gaan werken is de communicatie in de auto. Hoe kunnen jullie als team sneller situaties herkennen en elkaar beter informeren over de belangrijke zaken.

 

Ja, wij willen een training inplannen!