06-57314972 info@rallyenmeer.nl

training

Willen jullie beter leren rijden en navigeren? Rally en Meer biedt verschillende manieren om hierbij te helpen.

Navigeren kun je leren

Individuele training

De meeste effectieve manier van trainen. Jullie gaan samen met Remco Luksemburg op pad om jullie eigen trainingsrally te rijden. En krijgen jullie direct tips van een van Nederlands toppers.

Regularity Training

Do It Yourself Training. Of in gewoon Nederlands, lekker zelf op stap om te trainen met de Redrive app. Train jezelf om beter regularity’s te rijden tijdens een leuk tocht.

Droogritten

Droogritten zijn een goede manier om je navigatieskills te trainen, vaak zijn deze ritten veel moeilijker dan een “gewone” rally. Maar aangezien je dit kunt uitpuzzelen zonder tijdsdruk, is het een ideale manier je verder te ontwikkelen. Oh ja, het is ook gewoon leuk. 

Tulpen Training

De perfecte voorbereiding voor de Tulpenrallye. Een halve dag in Nederland op een 1 op 100.000 kaart oefenen volgens het Tulpenrallye-systeem.

Individuele training – Remco op de achterbank

De meeste effectieve manier van trainen. Jullie gaan samen met Remco Luksemburg op pad om jullie eigen trainingsrally te rijden. Na een goede briefing gaan jullie van start om regularity’s, omrijconstructies, oude kaarten en nog veel meer uitdagingen aan te vallen. Vanaf de achterbank krijgen jullie gedurende de training diverse tips en tricks.

Na twee uur is er een pauze ingelast om het eerste deel door te nemen. Daarna starten jullie aan de tweede helft en wordt het niveau nog wat opgeschroefd. Einde van de dag komen jullie vermoeid, maar een stuk wijzer en met een dosis zelfvertrouwen aan de finish. Een onvergetelijke middag die jullie gaat helpen bij alle rally’s die jullie nog gaan rijden.

 

Rallytraining

Tulpenrallye Training

Do It Yourself Training, een nieuwe manier om jezelf te trainen. Deze training rijd je namelijk wanneer het jullie zelf uitkomt door middel van de Redrive App.

De nieuwste DIY die we aanbieden is een training voor de Tulpenrallye.

Goed voorbeid aan de start verschijnen? Of kennis maken met deze unieke rally? Voor elke klasse een eigen training.

Logo Tulpentraining
Rally rijden doe je samen

regularity Training

Do It Yourself Training, een nieuwe manier om jezelf te trainen. Deze training rijd je namelijk wanneer het jullie zelf uitkomt door middel van de Redrive App.

De eerste DIY die we aanbieden is een regularity training. Veel mensen vinden het rijden van regularity’s spannend en/of moeilijk. Met deze training ga je zelf op stap om dit te trainen. Deze training start en finisht in Barneveld en we rijden door het landelijke gebied westelijk van de Veluwe.

In totaal 4 trajecten met verschillende systemen zorgen voor een goede voorbereiding voor het rijden van regularity’s. Uiteraard beschikbaar voor zowel Tour, als Sport en Expert klasse.

Het aanschaffen en dowloaden van de training gaat via de Redrive website.

Droogritten

Rally en Meer heeft verschillende droogritten gemaakt. Dit is een goede manier om je navigatieskills te trainen, vaak zijn deze ritten veel moeilijker dan een “gewone” rally. Maar aangezien je het aan de keukentafel kunt uitpuzzelen zonder tijdsdruk, is dit een ideale manier om samen als equipe jullie navigatievaardigheden verder te ontwikkelen. Oh ja, het is ook gewoon leuk. 

Droogrit Duitsland

De eerste droogrit is op een oude Duitse kaart door Nedersaksen. Het is een droogrit waarbij wegen maar in één richting gereden mogen worden. En om het extra moeilijk te maken moet er zo min over mogelijk gekleurde wegen gereden worden, waarbij er ook nog een verschil in kleuren zit. Een pittige puzzel…..

Kaart Droogrit Duitsland
Droogrit Duitsland - Reglement
Droogrit Duitsland Uitleg Sport
Droogrit Duitsland Uitleg Tour

Droogrit Over alle grenzen

De tweede droogrit is opgedeeld in vijf verschillende delen met elke een eigen systeem. Het is dus van belang om het reglement goed te lezen.
De kaart is de welbekende 1:50.000, dus lijkt niet moeilijk, maar een tip van de uitzetter: Er liggen behoorlijk wat (grijze) weggetjes verborgen. 

Droogrit Over alle Grenzen - Kaart
Droogrit Over alle Grenzen - Reglement
Droogrit Over alle Grenzen - Uitleg Sport
Droogrit Over alle Grenzen - Uitleg Tour