Remco Luksemburg
Remco Luksemburg
Al sinds zijn vijftiende jaar actief in de kaartleessport waarvan de laatste 10 jaar op het hoogste niveau. In 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016 zijn deze inspanningen bekroond met de Nederlandse titel. Naast de standaard kaartleessport nu ook al meerdere jaren actief in de Klassieke Rally wereld, met mooie overwinningen in diverse nationale evenementen. Hierin zijn in 2015 en 2016 ook de Nederlandse titel veroverd. Daarnaast al jaren actief in het uitzetten van evenementen op verschillende niveaus. Van kleine bedrijfsuitjes tot wedstrijden meetellend voor verschillende kampioenschappen. Ook wordt de kennis van Remco meerdere keren per jaar gebruikt om ritten te laten controleren.
Maartje van Dijk
Maartje van Dijk
Al van kleins af aan heeft Maartje 1 grote passie, koken. Dit samen met haar sterke organisatorische talenten voegt zij het stukje Meer aan Rally en Meer toe. Dit kan bestaan uit het regelen van originele vervoersmiddelen (bijvoorbeeld tuktuks en kevers) om de uitgezette ritten mee te rijden, tot het verzorgen van een lunch, diner en/of versnapering. Haar brede kennis zorgt er voor dat zij de juiste contactpersoon is om een compleet evenement op de kaart te zetten.
Piet Luksemburg
Piet Luksemburg
Al actief in de kaartleessport vanaf 1968 op alle niveaus. Nu samen met Remco actief op het hoogste niveau en in die combinatie al 5-voudig Nederlands kampioen. De ervaring van Piet breidt zich verder uit door een jarenlang onderdeel uit te maken van de organisatie van diverse snelheidsrally’s. Hiermee is Piet op organisatorisch vlak een welkome en ervaren aanvulling op het Rally en Meer team.