06-57314972 info@rallyenmeer.nl

EVENTS

Giacomini Classic 2023 - Rallyschild

GIACOMINI CLASSIC

Zaterdag 6 juli 2024

Na een prachtige zomerse editie in 2023 staat de Giacomini Classic ook voor 2024 weer op de kalender.

Een heerlijke dag navigeren door het Land van Maas en Waal. We starten opnieuw vanuit Appeltern waar we dag ook aflsuiten met een heerlijke BBQ in de tuinen van Adventure Gardens Appeltern.

De inschrijving is geopend!

 

SLS Classic

28 tot 31 augustus

De SLS Classic hoort bij de absolute klassiekers op de rallykalender. De 150 deelnemers rijden 4 dagen door Luxemburg, Frankrijk, België en Nederland. 

Remco en Albert zijn meervoudig winnaar van deze gave rally. Vanaf 2024 is Remco onderdeel van het uitzettersteam geworden.

Tour Unlimited Rally
Tour Unlimited Rally

Miles of Pleasure

Vrijdag 27 september 2024

Vanuit Vught wordt de 10e editie van de ‘Miles of Pleasure rally’ gereden. De Miles of Pleasure rally is een eendaagse rally voor het goede doel. Een uitdagende rally met een toer- of een sportklasse waardoor de deelnemers verzekerd zijn van een mooie en uitdagende route. 

ABC Classic

Zaterdag 5 oktober 2024

De terugkeer van een “oude bekende” rally, de ABC Classic Dit belooft een pittige rijdersrally te worden, maar winnen lukt niet zonder goede navigator.

Uniek is de afsluitende test, dit is de langste regularity van Nederland op afgesloten terrein.

 

..... Rally 2023
..... Rally 2023

Proefrit 2024

Zondag 6 oktober 2024

NIEUW! Kasteel Engelenburg heeft samen met Rally en Meer een volle dag genieten samengesteld. Hierbij proef je zowel de lekkerste gerechten en rijd je mee met een prachtige rally. Geen heftige rally, maar lekker toeren en genieten van een schitterende route door het Achterhoekse land. Dus haal je cabrio, klassieker of andere mooie bolide uit de schuur en rij mee met de rally 2024.

Antoni Van Leeuwenhoek Rally

Zaterdag 6 november 2024

Een bijzondere rally, voor een heel bijzonder goed doel.

De tweede edite van deze rally waarbij het goede doel centraal staat, wordt op hoog niveau georganiseerd samen met de Stichting AVL Rally.

Samen rijden voor “A cure for every Cancer”

Logo Antoni van Leeuwenhoek Rally
Logo Finalerit

FINALERIT

Zaterdag 14 december 2023

Een pittige kaartleesrit meetellend voor het NRF-Kampioenschap kaartlezen. Dit betekent dat de gemiddelde snelheid hier wat lager ligt, maar de concentratie met vallen wat hoger.

De rit zal verreden worden in het midden van het land en georganiseerd worden in samenwerking met de AMAC. Remco is al meerdere jaren de vaste uitzetter van dit evenement.

NEW YEAR CHALLENGE

Begin 2025

Een voor Nederland uniek evenement, waarbij de organisatie een soort kruising tussen de Wintertrial, de Engelse Rally of the Tests en de Belgian Westhoek Classic voor ogen heeft. Kaartleesuitdagingen, veel regularities en een aantal leuke proeven op afgesloten terreinen. Daarnaast biedt het evenement de mogelijkheid om samen met alle rallyvrienden het nieuwe jaar in te luiden.

Inschrijven en meer info op www.newyearchallenge.nl